Stay fit & Healthy

Over Sportline


Een bijdrage aan een gezonde levensstijl en een gezonde aarde

Wij bieden mensen die bezig zijn met een gezonde levensstijl, een functionele dorstlesser die hen ondersteunt in het behalen van hun dagelijkse- en sportresultaten.

Sport is een taal die iedereen spreekt

Het brengt ons samen. Het verbroedert. Het maakt niets uit wie je bent, waar je vandaan komt, hoe je eruitziet of welke taal je spreekt. Sport brengt iedereen samen om een gemeenschappelijk doel te behalen. Het creëert dingen die we het allerbelangrijkst vinden in het leven. Het creëert teamwork, kracht, vriendschap, liefde, passie, inspiratie, motivatie, overwinning en eer. Het creëert één gemeenschappelijk front aangezien we allemaal een deel uit willen maken van sport. Iedereen voelt zich verbonden vanwege dezelfde reden – iedereen wil het spel spelen.

Duurzaamheid

Een ontwikkeling die in de huidige behoeften voorziet, zonder daarmee voor toekomstige generaties de mogelijkheden tot voorziening in hún behoeften in gevaar te brengen. Sociale, economische en milieubehoeften zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden componenten van menselijke vooruitgang.

De primaire functie van verpakking is beschermen en conserveren.

Met de ongeveer 8 miljoen ton plastic die jaarlijks in de oceaan terechtkomt is Sportline oneindig recycleerbaar en dus een zeer goed alternatief voor plastic flessen.
We staan erop dat onze verpakking volledig recyclebaar moet zijn en moet voldoen aan de principes van de 'circulaire economie' met betrekking tot recycling en hergebruik. Aluminium is het perfecte materiaal om te recyclen in een cyclus van materiaal-naar-materiaal - een proces dat eindeloos kan worden herhaald!

Contact met ons opnemen?

Stuur een e-mail naar info@sportlinesportdrinks.com en wij zullen ervoor zorgen binnen 24 uur te reageren.