Stay fit & Healthy

Goed, beter, best

We nemen geen genoegen met goed, of met iets beter. Bij Sportline gaan we voor het beste. We willen het beste voor jou en voor onze natuur. Hier streven we naar door jou zo veel mogelijk te ondersteunen in het creëren en behouden van een gezonde levensstijl en een gezonde aarde. Kunstmatige kleur- en smaakstoffen, toegevoegde suikers en de plastic soep zijn onze tegenstanders. We zien het als onze missie om deze tegen te gaan met het beste dat wij kunnen bieden!

  • Biologisch
  • Isotonisch
  • Caloriearm

On-the-go

Mensen over de hele wereld willen ready-to-drink producten die aangepast zijn op hun mobiele levensstijl. Met de nieuwe innovatieve hersluitbare deksel is Sportline het ideale drankje voor de on-the-go persoon.

Deze functionaliteit is een nieuwe oplossing waarmee het blik opnieuw kan worden verzegeld na het openen. Gezien de hersluitbare deksel veel minder weegt dan 50% van het totaal gewicht van het blikje, wordt het opgenomen in het recycleproces zonder compromissen.

Haal het beste uit jezelf

Voor volhouders en doorzetters

Fit zijn is meer dan alleen veel sporten en een goede conditie hebben. Het is ook meer dan alleen gezond eten. Het gaat om de juiste balans vinden. En hier draagt Sportline perfect aan bij! Als je het één doet, hoef je het ander niet te laten.

Wij bij Sportline willen ervoor zorgen dat jij het beste uit je dag- en sportprestaties kan halen. Of dit nu op kantoor is of tijdens het hardlopen, Sportline is een alledaagse gezonde dorstlesser!

Haal het beste uit je voeding

Verantwoord genieten

Sportline is niet alleen goed voor je omdat het bijdraagt aan het verbeteren van je dag- en sport prestaties. Het bevat daarnaast namelijk ook nog eens geen kleurstoffen of conserveermiddelen maar bestaat juist uit natuurlijk mineraalwater, mineralen, vitamine C en natuurlijke biologische ingrediënten.

Laag in calorieën

Doordat er geen toegevoegde suikers in Sportline te vinden zijn, is de sportdrank heel laag in calorieën. Doordat de drank minder dan 20 kcal per 100 milliliter bevat, kan je zonder enig schuldgevoel onbezorgd genieten van de smaak van deze dorstlesser.

Haal het beste uit je verpakking

Onze bijdrage aan een betere wereld

Niemand heeft zin in een lauwe drank tijdens of na het sporten. Dat begrijpen wij bij Sportline helemaal. Daarom is onze drank verkrijgbaar in blik. Buiten dat de drank hierdoor extra lang koel en fris blijft, brengt een blikken verpakking namelijk nog een heel belangrijk voordeel met zich mee: aluminium is volledig recyclebaar en daardoor dus veel beter voor het milieu. Hierdoor kunnen wij samen ons steentje bijdragen aan een betere wereld!

Contact met ons opnemen?

Stuur een e-mail naar info@sportlinesportdrinks.com en wij zullen ervoor zorgen binnen 24 uur te reageren.